Entretenimiento infantil en Gandia

Durante todo el año Gandia ofrece propuestas de entretenimiento para los más pequeños. Diferentes espacios de la ciudad programan actividades y espectáculos dirigidos al público infantil.

 

La Plaça del Llibre

Una plaça plena d'activitats relacionades amb la lectura i el llibre en valencià amb presentacions, converses, tallers, concerts, club de lectura, contacontes... i molt més.

+ Info

30 marzo, 2023
}jueves, 10:30
Plaça Jaume I, Gandia

Festival Sona Baixet

Sona Baixet Fest engloba distintes disciplines d’arts escèniques i plàstiques al voltant de la música en un entorn familiar on puguen gaudir tant els més menuts com els més grans.

+ Info

01 abril, 2023
}sábado, 11:00
Teatre Raval, Gandia
dónde está la llave del palau

¿Dónde está la llave del Palau?

Todos los días

Palacio Ducal. C/ Duc Alfons el Vell, 1. 46701 Gandia

Un juego de pistas que se realiza en el interior de las salas del Palacio Ducal en el que los niños deberán resolver una serie de pruebas para encontrar la llave del Palau.

La actividad no necesita reserva previa.

CONTACONTES I ACTIVITATS A LES BIBLIOTEQUES

JO VAIG AMB M
A càrrec de Marta Pellicer

Edat: a partir de 5 anys.
A una xiqueta li agrada un xiquet, però el xiquet no es fixa en ella, no
la mira. Què pot fer? Estaries disposat a canviar per agradar als altres?

Biblioteca Santa Anna. Dimecres, 1
17:30h

QUINA ESCOMBRA MÉS GUAPA!
A càrrec de Marta Pellicer

L’escombra de la bruixa és màgica. Us agradaria pujar-vos? Si ens muntem tots a dalt de la seua escombra aguantaria tot el nostre pes? Serà divertit descobrir-ho

Biblioteca Benipeixcar-Raval. Divendres, 3
17:30h

SIMON SWEEP, EL DESHOLLINADOR
A càrrec de Catalina Gómez

Descobreix a Simon Sweep, un ratolinet escura-xemeneies que està enamorat de la ratolineta que viu en la mansió que hi ha enfront del seu treball. Una ratolineta molt diferent de la resta.

Biblioteca Corea, dilluns 6 – Biblioteca Grau, dimarts 7 – Biblioteca Beniopa, dijous 9
17:30h

STORYTIME, FAMILY TIME
A càrrec de Mónica Cuquerella

L’escombra de la bruixa és màgica. Us agradaria pujar-vos? Si ens muntem tots a dalt de la seua escombra aguantaria tot el nostre pes? Serà divertit descobrir-ho!!!

Biblioteca Infantil, dimecres 8 – Biblioteca Santa Anna, dimecres 22 – Biblioteca Benipeixcar-Raval, divendres 31
17:30h

NENS I NENES FEMINISTES
A càrrec de Fanny Pérez

A les nenes i nens feministes ens agraden tots els colors, dur els cabells de la llargada que vulguem i escollir les nostres joguines. Ens encanta jugar tots junts i mostrar les nostres emocions. Però, sobretot, no volem que hi hagi «coses de noies» ni «coses de nois». La igualtat és cosa de totes i de tots.

Biblioteca Benipeixcar-Raval, divendres, 10 – Biblioteca Corea, dilluns 20 – Biblioteca Grau, dimarts 21 – Biblioteca Infantil, dimecres, 22 – Biblioteca Beniopa, dijous 23 – Biblioteca Santa Anna, dimecres 29.
17:30h

LES AVENTURES D’ICBA
A càrrec de Valeria Fernández

Un passeig sensorial a través d’un conte amb imatges senzilles i amb un Manual per a pares, mares i professors on ens introdueix en l’univers del massatge infantil. El massatge és una tradició molt antiga té provats beneficis tant per a la persona que els dona com per a qui ho rep i que permet estrényer els vincles matern/patern- filials.

Biblioteca de Beniopa. Dijous, 23
17:30h

Comparte este contenido