domingo, febrero 24
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

L’Associació Cultural Riuraus al Vernissa, s’ha creat amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni històric relacionat amb el món de la pansa i els riuraus, i coordinar i consolidar les diverses iniciatives que anualment s’organitzen al seu voltant.

Es tracta d’un col·lectiu intercomarcal, amb gent de la Safor i la Vall d’Albaida, amb especial atenció als pobles de Terrateig, Montitxelvo, Benicolet, Ròtova, Alfauir, Ador, Llocnou de Sant Jeroni i la resta de pobles que formen l’àmbit del riu Vernissa.

Entre les iniciatives més immediates del col·lectiu està fer un taller d’elaboració de canyissos a inicis del 2018 així com la col·laboració en el llibre Riuraus i sequers a la Vall d’Albaida.

La junta directiva està formada per Carlos Fuster Montagud com a president, Quique Almodóvar secretari i Josep Miquel Climent com a tresorer. A més, entre la vintena de persones que han donat inici a l’Associació, es troba gent molt significada amb la defensa del patrimoni de la Vall d’Albaida i la Safor, com Frederic Artés, Llúcia Gregori i Casimir Romero.

Més informació a la web de l’associació

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

Leave A Reply