«La tempesta» una producció de l’Institut Valencià de Cultura

17 febrero, 2023
20:00
TEATRE SERRANO. Passeig de les Germanies 29, Gandia

En La Tempesta, últim text escrit per Shakespeare, l’illa de l’obra no deixa de ser l’espai de creació d’eixe dramaturg anomenat Pròsper i d’eixe director d’escena anomenat Ariel. És a dir, un teatre dins d’un altre teatre. I com a espai de creació que és i joguina metateatral, parlem d’un lloc on pot passar qualsevol cosa i on són llançats els personatges a viure un viatge revelador i de transformació.

I després estan, no cal dir-ho, els grans temes (alguns d’ells recurrents en Shakespeare): l’exercici del poder, la llibertat a la qual apel·len tots els personatges, les presons mentals i físiques, la relació entre pares i fills, la venjança, el perdó i les segones oportunitats.

Una versió de La Tempesta agosarada i visualment sorprenent, amb l’al·licient d’un repartiment de nou intèrprets de primer ordre i de diferents generacions, encapçalat per la gran actriu valenciana Teresa Lozano en el paper de Pròsper.

Direcció: Roberto García
Intèrprets: Marina Alegre, Álvaro Báguena, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Jaume lbáñez, Jacobo Julio Roger, Jaime Linares, Teresa Lozano, Manuel Maestro
Producció: Institut Valencià de Cultura

Preu entrada: 10-8-6 euros
Venda entrades: Casa de la Marquesa, instanticket i taquilla Teatre Serrano (des d’una hora abans de l’espectacle)

 

Síguenos

17 febrero, 2023
20:00
TEATRE SERRANO. Passeig de les Germanies 29, Gandia

Publicidad

Mapa