Montse Castellà a Bellreguard

13 marzo, 2021

20:00

Clot de l'Era, 10, Casa Cultura Bellreguard

Bellreguard tornarà a ser aquest any una de les seus del Festival Cultural Barnasants al País Valencìà junt a les ciutats de València i d’Alcoi.

Aquest projecte cultural en xarxa. que es desenvolupa també a Catalunya i les Illes Balears, oferirà a Bellreguard tres concerts amb Montse Castellà; Joan Isaac i Carme Sansa; i la cloenda a càrrec de Paco Ibàñez.

BarnaSants va néixer fa més de 25 anys amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, d’encarnar l’esperit i els valors que va representar el moviment de la Nova Cançó, de fer-la conèixer a les generacions més joves de manera en que constitueixi un pont de comunicació amb les generacions anteriors i fomentar-ne la transmissió i l’escolta.

Després d’haver col·laborat amb Joan Baez, Paco Ibáñez i Txarango i amb més de vint anys als escenaris i quatre discos a la butxaca, Castellà continua defensant que l’alegria quant més s’utilitza, molt menys es gasta i amb aquest esperit la cantautora i activista tortosina ens oferirà un concert antològic en el que amb la cançó com a eina de transformació social, repassa les millors cançons del seu repertori, carregat de lluita, optimisme i sensibilitat.

Perquè no sempre es pot guanyar però no totes les derrotes són irreversibles i perquè, si fem camí, la vida mai no abandona el valents.

 

 

 

 

13 marzo, 2021

20:00

Clot de l'Era, 10, Casa Cultura Bellreguard

Casa de Cultura Bellreguard

C/ Clot de l’Era, 10. 46713 Bellreguard
Teléfono: (00 34) 962 815 511

Horari de taquilla: 30 minutos antes del espectáculo

Mapa

Medidas Covid-19

• Los equipamientos culturales en espacios cerrados podrán desarrollar su actividad con el público sentado y siempre que no se supere el 50% del aforo autorizado.
• Las entradas han de ser numeradas y los asientos preasignados con identificación de las personas que los ocupen.

También te puede interesar

SONA BAIXET EN DANSA: «Incom», Cía. Dunatacà y «Son recuerdos» Cía. Alodeyá

El Teatre Raval de Gandia dedica la primera entrega del Sona Baixet 2021 a la danza alternativa con dos espectáculos para todos los públicos.

Leer +

06 marzo, 2021
}sábado, 17:30
Carrer Sant Ramón, 8, Gandia, Teatre Raval

Bikimel presenta Crystal Backlight

L’autora presentarà el seu nou repertori el disc recentment estrenat on ens mostrarà el seu repertori a veu i guitarra.

Leer +

13 marzo, 2021
}sábado, 20:00
Carrer Sant Ramón, 8, Gandia, Teatre Raval

Dúo Caifás versiona Jesucristo Superstar

Un recorrido por las canciones del conocido musical en versión reducida (piano, batería y voces) que mantiene intacto el mensaje original.

Leer +

01 abril, 2021
}jueves, 20:00
Carrer Sant Ramón, 8, Gandia, Teatre Raval