Montse Castellà a Bellreguard

13 marzo, 2021

20:00

Clot de l'Era, 10, Casa Cultura Bellreguard

Bellreguard tornarà a ser aquest any una de les seus del Festival Cultural Barnasants al País Valencìà junt a les ciutats de València i d’Alcoi.

Aquest projecte cultural en xarxa. que es desenvolupa també a Catalunya i les Illes Balears, oferirà a Bellreguard tres concerts amb Montse Castellà, Joan Isaac i Carme Sansa, i la cloenda a càrrec de Paco Ibàñez.

Després d’haver col·laborat amb Joan Báez, Paco Ibáñez i Txarango i amb més de vint anys als escenaris i quatre discos a la butxaca, Montse Castellà continua defensant que l’alegria quant més s’utilitza, molt menys es gasta i amb aquest esperit la cantautora i activista tortosina ens oferirà un concert antològic en el que amb la cançó com a eina de transformació social, repassa els millors temes del seu repertori, carregat de lluita, optimisme i sensibilitat.

Perquè no sempre es pot guanyar però no totes les derrotes són irreversibles i perquè, si fem camí, la vida mai no abandona els valents.

BarnaSants va néixer fa més de 25 anys amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, d’encarnar l’esperit i els valors que va representar el moviment de la Nova Cançó, de fer-la conèixer a les generacions més joves de manera en que constitueixi un pont de comunicació amb les generacions anteriors i fomentar-ne la transmissió i l’escolta.

 

 

Síguenos

13 marzo, 2021

20:00

Clot de l'Era, 10, Casa Cultura Bellreguard

Casa de Cultura Bellreguard

C/ Clot de l’Era, 10. 46713 Bellreguard
Teléfono: (00 34) 962 815 511

Horari de taquilla: 30 minutos antes del espectáculo

Mapa

También te puede interesar

Gandia con la Cultura

Muestra «Coronacrisis y Cultura»

Muestra «Coronacrisis y Cultura»

A partir de una palabra, de un elemento relacionado con la crisis o las diversas crisis que sufrimos, veinte creativos locales nos dan su visión de la sociedad pospandemia.

«Coronacrisis y Cultura: propuestas de creadores valencianos»

«Coronacrisis y Cultura: propuestas de creadores valencianos»

Cincuenta creadores valencianos del ámbito del diseño y la ilustración de reconocido prestigio han elaborado otras tantas propuestas gráficas a partir de una selección de cincuenta textos de expertos, aparecidos en medios de comunicación y que reflexionan sobre la crisis.

«Gif», muestra de arte post-conceptual de Joel Mestre

«Gif», muestra de arte post-conceptual de Joel Mestre

Los obras de Mestre exploran la representación del tiempo a través de un diálogo entre procedimientos tradicionales, como la pintura y la literatura, y formas de comunicación actual, como el formato de animación digital GIF.