Pi de la Serra a Bellreguard

Pi de la Serra a Bellreguard

Bellreguard es suma al projecte cultural en xarxa BarnaSants amb un concert especial del cantautor i guitarrista Quico Pi de la Serra el 22 de febrer a la Casa de Cultura. La població de la Safor és seu valenciana d’aquest projecte cultural de transformació social, i aquest és el primer dels tres concerts que acollirà al llarg d’aquest any.

BarnaSants, que enguany compleix 25 anys, va néixer amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, d’encarnar l’esperit i els valors que va representar el moviment de la Nova Cançó, de fer-la conèixer a les generacions més joves de manera en que constitueixi un pont de comunicació amb les generacions anteriors i fomentar-ne la transmissió i l’escolta.

La cançó d’autor com a paraula musicada, cantada, és el missatge, és una cançó que convida a pensar, a reflexionar. És una inversió en qualitat, que transcendeix les dècades sense perdre vigència, la cançó d’autor, com el teatre o el cinema d’autor, és una aposta per la cultura en negreta i subratllat.

Quico Pi de la Serra (Barcelona, 1942) fa cançons amb la lentitud i laboriositat dels artesans. Mantenint els ulls ben oberts per denunciar, per dir les coses pel seu nom.  Segueix sent l’entremaliat que va formar part d’Els Setze Jutges.

«Les cançons que faig a un li serviran per plorar, a l’altre per follar, a l’altre per riure o per dormir. Funciona així i aquesta espècie d’incògnita m’agrada. Però aquí també entra la neurosi de l’artista de creure que és un escollit, que fa una cosa extraordinària. Llavors dius: però tu ets imbècil o què? En això que estàs fent ets tan important tu com el tècnic, com el públic.»

Quico Pi de la Serra. Catorze.cat

CONCERT

  • Dissabte 22 de febrer
  • Casa de Cultura de Bellreguard
  • Preu de les entrades: 3 €

 

 

FESTIVALES 2020

Cargando...

La Ciudad 2.0