«Els lligams de l’aigua» és una exposició de tapissos i instal·lacions de Francesc Biosca “CESC ” . El mateix autor la descriu com “una simbiosi per reflectir d’una manera estètica els lligams de l’aigua amb aquesta disciplina artística. L’Aigua es vida i tan serveix per a bé com per a mal. Si hi ha aigua hi ha vida, i hi ha color, i això és el que es pretén amb aquesta exposició, donar vida i color a l’essència secreta de les coses, com deia Aristòtil”
Biosca s’inicià professionalment en les arts gràfiques com a tipògraf, d’ací passa al mon de l’art; dibuixant i pintant, va formant-se com a tècnic especialista en disseny. Va estar dos anys impartint docència en la vessant de disseny i tapissos, siguent en aquesta última disciplina on ha aconseguit més reconeixements. Ha exposat, a més de a l’estat espanyol, a França, Itàlia, Portugal i Polònia.
L’edifici de l’Ajuntament  i el Museu-Cassoleria d’Àngel Domínguez acolliran aquesta mostra que s’inaugurarà el 25 de maig i és un dels events artístics més importants dins la programació que l’Ajuntament de Potries  ha organitzat amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana que exerceix el municipi saforenc.