Exposició «Els lligams de l’aigua» de Cesc Biosca

Exposició «Els lligams de l’aigua» de Cesc Biosca
«Els lligams de l’aigua» és una exposició de tapissos i instal·lacions de Francesc Biosca “CESC ” . El mateix autor la descriu com “una simbiosi per reflectir d’una manera estètica els lligams de l’aigua amb aquesta disciplina artística. L’Aigua es vida i tan serveix per a bé com per a mal. Si hi ha aigua hi ha vida, i hi ha color, i això és el que es pretén amb aquesta exposició, donar vida i color a l’essència secreta de les coses, com deia Aristòtil”
Biosca s’inicià professionalment en les arts gràfiques com a tipògraf, d’ací passa al mon de l’art; dibuixant i pintant, va formant-se com a tècnic especialista en disseny. Va estar dos anys impartint docència en la vessant de disseny i tapissos, siguent en aquesta última disciplina on ha aconseguit més reconeixements. Ha exposat, a més de a l’estat espanyol, a França, Itàlia, Portugal i Polònia.
L’edifici de l’Ajuntament  i el Museu-Cassoleria d’Àngel Domínguez acolliran aquesta mostra que s’inaugurarà el 25 de maig i és un dels events artístics més importants dins la programació que l’Ajuntament de Potries  ha organitzat amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana que exerceix el municipi saforenc.

 

FESTIVALES 2020

Cargando...

La Ciudad 2.0