Del 15 al 24 d’octubre diferents espais de la ciutat acolliran una nova edició del RRRR! Festival d’Art i Reciclatge que organitzen La Casa Calba, gestora del Teatre del Raval, i l’Ajuntament de Gandia. Es tracta d’un projecte que pretén ser un aparador de propostes artístiques de reciclatge, principalment escèniques, que es complementen amb un ventall d’activitats paral·leles (cinema, xarrades, cuina orgànica, tallers i accions participatives).

Una proposta pionera al País Valencià, que està dissenyada per a satisfer tot tipus de públics: espectadors interessats per la seua innovadora oferta escènica; i també un públic familiar i escolar, que és atret per un paquet d’entreteniment variat i amb contingut educatiu.

L’RRRR! vol impulsar la creativitat com a eina de canvi social, amb un abordatge divertit per tal d’allargar la vida útil de les coses que fem servir: Reduïm, Reutilitzem, Recuperem i Reciclem. -RRRR!

Totes les activitats del festival són d’accés lliure i gratuïtes excepte el cinema Documenta(’)t i els espectacles de sala El rei Mides i les Metamorfosis i Tot bufant.

Les entrades es poden comprar online en notikumi.com (comissió d’1 € de despeses de gestió) i en la taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.30 horas i una hora abans de l’inici de les activitats.

[maxbutton id=»10″ url=»http://turisteandoporgandia.com/programa-rrrr-festival-dart-i-reciclatge-2018/» ]