RRRR! Festival d’Art i Reciclatge al Teatre Raval

RRRR! Festival d’Art i Reciclatge al Teatre Raval

Del 13 al 30 d’octubre el Teatre Raval acollirà una nova edició del RRRR! Festival d’Art i Reciclatge que organitzen La Casa Calba, gestora del Teatre del Raval, i l’Ajuntament de Gandia.

L’RRRR! Festival d’Art i Reciclatge és una iniciativa que té com a objectiu la conscienciació, mitjançant l’art, de la problemàtica ambiental en relació a la generació i gestió de residus, des d’una perspectiva crítica, lúdica i participativa.

Una proposta pionera al País Valencià, que està dissenyada per a satisfer tot tipus de públics: espectadors interessats per la seua innovadora oferta escènica; i també un públic familiar i escolar, que és atret per un paquet d’entreteniment variat i amb contingut educatiu.

L’RRRR! vol impulsar la creativitat com a eina de canvi social, amb un abordatge divertit per tal d’allargar la vida útil de les coses que fem servir: Reduïm, Reutilitzem, Recuperem i Reciclem. -RRRR!

Les entrades es poden comprar online en aquest enllaç i en la taquilla del Teatre del Raval, oberta de dilluns a divendres, de 10h00 a 14h00.

 

Programa RRRR! Festival