Purna Teatre presenta «De fora vindrem»

11 junio, 2021
20:00
Carrer Sant Ramon, 8, Gandia, Teatre Raval

Hans i Paul són dos germans que hereten la casa familiar i que, afonats en la precarietat, es veuen amb la necessitat de posar-la en venda i mirar endavant. “De fora vindran que de casa et tiraran”, diu l’horripilant refrany. I si ets tu el que has d’anar?

De fora vindrem és la història d’una ciutat, d’un poble o d’una família que ha de marxar. D’eixa gent que tenint poc o res ho posa tot en venda. D’eixa gent que lloga els seus records per pura necessitat. D’eixa gent que llança les cendres del passat al contenidor de reciclatge.

En Pruna Teatre, junt a Pau Blanco, Xavo Giménez trau la vessant més gamberra. Desplega l’humor més àcid i absurd en comèdies destarifades com Spaña, Star Farts o aquesta De fora vindrem farcida de crítica social amb textos de Toni García i el mateix Giménez, qui també dirigeix l’obra.

Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla
Abonament cicle: 20 €

CICLE TEATRE D´HUMOR

 

 

 

Síguenos

11 junio, 2021
20:00
Carrer Sant Ramon, 8, Gandia, Teatre Raval

Comparte este contenido

TEATRE RAVAL

C/ Sant Ramon, 8. 46702 Gandia
Teléfono: (00 34) 962 866 532

Horario de lunes a viernes: de 9.30 a 14.30 horas

Horario de taquilla: 30 minutos antes del espectáculo

Información: info@teatreravalgandia.org
Prensa: comunicacio@teatreravalgandia.org

Mapa

Gandia con la Cultura

Muestra «Coronacrisis y Cultura»

Muestra «Coronacrisis y Cultura»

A partir de una palabra, de un elemento relacionado con la crisis o las diversas crisis que sufrimos, veinte creativos locales nos dan su visión de la sociedad pospandemia.

«Coronacrisis y Cultura: propuestas de creadores valencianos»

«Coronacrisis y Cultura: propuestas de creadores valencianos»

Cincuenta creadores valencianos del ámbito del diseño y la ilustración de reconocido prestigio han elaborado otras tantas propuestas gráficas a partir de una selección de cincuenta textos de expertos, aparecidos en medios de comunicación y que reflexionan sobre la crisis.

«Gif», muestra de arte post-conceptual de Joel Mestre

«Gif», muestra de arte post-conceptual de Joel Mestre

Los obras de Mestre exploran la representación del tiempo a través de un diálogo entre procedimientos tradicionales, como la pintura y la literatura, y formas de comunicación actual, como el formato de animación digital GIF.