ARTES ESCÉNICAS

Festival Sona Baixet

02 abril, 2023
11:00
Teatre Raval, Gandia

Sona Baixet Fest engloba distintes disciplines d’arts escèniques i plàstiques al voltant de la música en un entorn familiar on puguen gaudir tant els més menuts com els més grans tot i que el públic objectiu del festival són els xiquets per als quals s’ofereix una proposta de qualitat per a gaudir-la en família.

La programació es desenvoluparà en dues jornades completes amb idèntica programació. S’han preparat diferents escenaris amb actuacions simultànies per tal d’evitar grans aglomeracions.

PREU DE LES ENTRADES

  • Entrada 1 dia: 10 € anticipada. 14 € taquilla
  • Abonament 2 dies: 12 € anticipada. 16 € taquilla

 

El Sona Baixet torna aquest 2023 carregat d’activitats artístiques i culturals per a tota la família.

Dissabte 1 i diumenge 2 d’abril, xiquets i xiquetes podran gaudir d’un cap de setmana programat especialment per a ells i elles, combinant algunes propostes que també agraden als més grans.

Teatre, cinema, concerts, dansa, arts plàstiques i jocs de fusta són algunes de les disciplines que inclou el cartell d’aquesta 9a edició, la qual es desenvoluparà de forma simultània en tres espais diferents: el Teatre del Raval, la Fundació Espurna i el carrer Sant Ramon del barri del Raval.

La programació serà idèntica per als dos dies amb la intenció de facilitar la conciliació de les famílies i de fer possible la creació de recorreguts alternatius per a no perdre’s cap esdeveniment. A més, aquest any el Sona Baixet recupera els dinars populars amb la instal·lació del Gastroespai, en col·laboració amb el col·lectiu Ca Saforaui.

Amb la teua entrada o abonament tindràs el llibredisc ‘Perleta Negra’ d’Oliva Trencada de regal. L’entrada als espectacles tancats es farà per ordre d’arribada i fins a completar aforament.

 

 

 

Síguenos

02 abril, 2023
11:00
Teatre Raval, Gandia

Teatre Raval

C/ Sant Ramon, 8. 46702 Gandia
Teléfono: (00 34) 962 866 532

Horario de lunes a viernes: de 9.30 a 14.30 horas

Horario de taquilla: 30 minutos antes del espectáculo

Información: info@teatreravalgandia.org
Prensa: comunicacio@teatreravalgandia.org

 

 

Mapa

T

¿Quieres más?

Consulta aquí los próximos eventos en Gandia