Carles Sans presenta «Per fi sol!»

06 marzo, 2022
19:00
TEATRE SERRANO. Passeig de les Germanies 29, Gandia

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita a Per fi sol!  per parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer els seus socis de formar una companyia es va interessar primer en les seves núvies, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

Ens explica també de la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb Joan i Paco en un cafè teatre de Barcelona, ​​o de quan els van llepar l’orella quan van estar actuant al Japó i també del memorable ridícul que va fer en un Jumbo quan tenia pànic a volar ….

Aquest espectacle compta els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat, com si d’un “making off” de la vida de Tricicle es tractés. És un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que voldran saber més de Tricicle, una companyia, que segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país.

Companyia: Carles Sans
Direcció: José Corbacho I Carles Sans
Repartiment: Carles Sans
Autor: Carles Sans

Entrades: 12 / 8 €

 

 

Síguenos

06 marzo, 2022
19:00
TEATRE SERRANO. Passeig de les Germanies 29, Gandia

Publicidad

Comparte este contenido

Mapa