Festa del Crist

08:00h – Despertà a càrrec de les Festeres del Crist.

09:00h – Esmorzar de les Festeres del Crist a l’envelat.

11:00h – Animació infantil, amb diferents jocs a la Ronda dels Esports.

11:30h – Recollida de festeres des de la Casa de la Cultura. Itinerari: C/ EcceHomo, C/ Sant Miquel, C/ Sant Roc i Plaça Major.

12:00h – Missa cantada en honor al Santíssim Crist de la Misericordia, per la Coral i Rondalla Sant Miquel de Bellreguard. Tot seguit mascletà a la Plaça Major.

13:30h – Al Clot de l’Era, Ambaixada Mora. El bàndol moro conquerirà el castell comandat per el seua capitana Maria José Chova i la seua ambaixadora Sonia Pastor. Tot seguit visita a les càbiles mores.

14:30h – A l’envelat dinar de les Festeres del Crist.

18:00h – Berenar per a tots els xiquets i xiquetes del poble. A càrrec de les Festeres del Crist en la Plaça Major.

18:30h – A la Plaça Major Teatre al carrer, “THE POWER OF THE 80´S” pel grup teatre “EDDY EIGHTY”.

20:30h – Recollida de les Festeres del Crist a la Casa de la Cultura per la Banda Santa Cecília de Bellreguard. Itinerari: Clot de l’Era , C/ Rei en Jaume, C/ Dos de Maig, C/ Corbella, C/Riu d’Alcoi, C/ Major i Plaça Major.

21:00h – Processó del Santíssim Crist de la Misericòrdia i dels Sants de la Pedra, Abdó i Senent. Tot seguit castell de focs aritificials.

22:30h – Al Clot de l’Era, Ambaixada Cristiana. El bàndol cristià conquerirà el castell comandat per la seua capitana Montserrat Tortosa i la seua ambaixadora Verónica Álvarez.

A l’envelat, nit de ball amb la gran orquestra “REALITY”.

Dissabte, Festa de Moros i Cristians

Espai patrocinat per

 

Share.

Leave A Reply