RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

RRRR-festival-gandia-290x290Del 12 al 29 de maig el Teatre Raval de Gandia serà la seu del RRRR! Festival d’Art i reciclatge, un festival d’art sonor conjuminat amb materials reciclats que organitza La Casa Calba, gestora del teatre, amb el suport de les regidories de Cultura, Gestió Responsable del Territori i Serveis Bàsics a la Ciutadania de l’Ajuntament de Gandia.

Durant aquestes tres setmanes es desenvoluparan diverses activitats i actuacions al voltant del concepte de reciclatge, d’ací el nom del festival que representa les quatre erres del reciclatge: reduir, reutilitzar, recuperar i reciclar’.

Amb el joc i l’experimentació sensorial com a eines, aquest projecte utilitza l’art des d’una perspectiva lúdica i participativa emprenent accions com la intervenció artística del Teatre del Raval a mans del performer sonor argentí Ángel Di Stefano, flautista de formació i inventor sonor de vocació, qui, mitjançant màquines i artefactes sonors construïts per ell mateixa amb materials reciclats, donarà pas a la vessant provocadora de l’art per a tots aquells que desitgen experimentar en primera persona.

Es crearà així la Instal·lació sonora interactiva Pull&Play integrada per huit màquines sonores que estaran penjades des de la primera planta del teatre i podran ser accionades pels assistents des del pati de butaques. A més, sobre l’escenari hi haurà disposades també sis màquines sonores més i per la part de darrere, s’habilitarà un passadís que conduirà a instal·lacions cinètiques amb llum negra, les imatges de les quals es projectaran al ciclorama de l’escenari.

S’elaborarà així un itinerari a mode de circuit que cada cinc minuts anirà avançant des de les files de darrere del pati de butaques fins a la sala amb llum negra. Aquesta intervenció estarà en marxa tant per als escolars com per al públic en general –també visites concertades prèviament- des del dijous 12 de maig –dia de la inauguració del festival- fins el darrer cap de setmana del mes.

programa rrrr!

[symple_box color=»green» text_align=»center» width=»» float=»none»]ENTRADES PER AL RRRR! FESTIVAL D’ART I RECICLATGE

Venda anticipada en OneTwoTix, Teatre del Raval, Casa de Cultura Marqués de González de Quirós i Fusta Orgànic. Aforament limitat .Entrada gratuïta per als menors de 3 anys

Preu de les entrades: 5-6 €, inclou l’accés a totes les activitats del dia (matí i vesprada)
3-4 €, inclou l’accés a la instal·lació sonora interactiva Pull&Play (La Orquesta Volante) (Vesprada)

Més info al 962.866.532[/symple_box]

FESTIVALES 2020

Cargando...

La Ciudad 2.0