La Vespra

 

10:30h – Eixida del tio de la porra i dels pedacets que visitaran els diferents centres educatius. Tot seguit al Clot de l´Era pregó de festes a càrrec del xiquet o xiqueta que haja guanyat el concurs de redacció.

12:00h – Animació infantil amb diferents jocs al Clot de l’Era.

13:00h – Inauguració de l’escultura als pedacets, tot seguit Globotà i Mascletà al Clot de l’Era amb volteig de campanes com anunci d’inici de festes.

13:30h – A l’envelat XV concurs de paelles per a tot el poble. Organitza: Joves Abben-kadir, Col·labora: Llar Juvenil. És lliuraran tres premis. Inscripcions 4€, recollida de tickets a la Llar Juvenil fins el 21 de setembre.

20:00h – Gran cavalcada de disfresses, premi per a la millor comparsa 200€ i premi individual 100€. Amb el següent itinerari: C/ Sant Domènec, Av. de la Mar, C/ Riu d’Alcoi, C/ La Vela, C/ Major, C/ Sant Antoni, C/ Sant Miquel, C/ Sant Roc i Plaça Major. Els premis seran bonus a consumir en comerços locals.

22:00h – A l’Av. de la Mar sopar per a tot el poble, l’Ajuntament repartirà vi i salmorra. Tickets 1€. Inscripcions a l´Ajuntament del 17 al 21 de setembre de 10:00h a 13:00h.

00:30h – Des de la Plaça Major i pel casc antic del poble, Correfocs tradicional, espectàcle pirotècnic-musical, prohibida l’entrada a menors de 13 anys, excepte acompanyats amb tutor legal.

01:30h – A l’envelat nit de ball amb l’orquestra “TITANIC”.

Dijous, Festa de Sant Miquel

Divendres, Festa del Crist

Dissabte, Festa de Moros i Cristians

Share.

Leave A Reply